Inspo!

Idag målade jag naglarna (första gången på länge) i ett försök att pigga upp mig själv, nu när det är så grått & regnigt ute. En knallig, rosa färg. Och man blir faktiskt gladare när man får starka färger på sig.
Till det prydde jag mina armar med ett flätat silver armband, en armband från D/K och på andra armen, en Michael Kors klocka i rosé. Smycken och färg piggar verkligen upp!!

Nu ligger jag däckad i soffan. Typ :-) Igår var jag på AW, och var inte hemma förrän halv elva, så idag behöver jag kvällen till att vila och ladda batterierna. (Har städat, diskat, fixat tvätten osv. så det är jag värd!!) Som tur är har jag ett kvälls/eftermiddags-pass imorgon, så jag börjar först klockan 17 imorgon. Sovmorgon delux!! :-)

Puss!!

20140507-205035.jpg

20140507-205043.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>