Fixat i hemmet!

Jäklar vilken produktiv dag jag hade igår. Jag började jobba klockan 17, så jag hade hela förmiddagen och dagen på mig att fixa massa grejer.

Först gav jag mig på att stryka alla gardiner. (Kan vara bland det tråkigaste som finns). När jag var klar & även hade krånglat upp alla längder, så insåg jag att det inte blev bra i vardagsrummet. De gamla gardinerna passade inte alls lika bra i vårt nya hem.

Så då tog jag mitt pick och pack och åkte in till stan. Fick med mig en kanonfin matta, till köket, som passade perfekt, jättefina gardiner och två soffkuddar som jag älskar (!!).

Nu är vardagsrummet såå fint. Det är bara tavlan och taklampan som ska upp. Sen är det klart!! 🙏

20140509-084940.jpg

20140509-084952.jpg

20140509-090115.jpg

Satte dit mina fina snittblommor på soffbordet sen, blev verkligen pricken över i:et!

PUSS/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>