På jobbet!!

I tisdags började jag och mamma dagen med en två timmar lång promenad. På ställen som jag,
hör och häpna, aldrig varit på förut – trots att det var alldeles vid mitt barndomshem. Kul när man kan upptäcka nya ställen efter 21 år :-)
På kvällen, efter jobbet, blev det podd-inspelning med Jessica och sedan tränade vi på Friskis. Vårat favoritpass: Flex.

Gårdagen bestod av dubbla arbetspass. Så när jag kom hem på kvällen var det bara att stupa i säng.

Idag hade jag en otroligt lång sovmorgon. Det är nästan så att man kan kalla det en ledig dag. Jag började först 17.30 (är fortfarande på jobbet, men har en paus just nu) så jag har kunnat spendera dagen hur jag velat. Först var det tänkt att ta en lång sovmorgon. Utan något alarm. Bara bli sådär ordentligt utvilad. Men icke.. Klockan tio över sju (!!) vaknade jag, och kunde inte somna om. Helt galet!
Så det var bara att stiga upp. Men jag kompenserade upp det hela med en lång härlig frukost istället. Sedan har jag hunnit med mycket. Två sköna promenad med Selma (som sakta men säkert håller på att vänja sig med världen utomhus också), en lång dusch med ansiktsmask, peeling, hårinpackning och hela köret, solning ute på balkongen, te hemma hos mamma & pappa och sedan lite shopping i form av skor (bilder kommer).

Två bilder från promenaden:

20140516-090644.jpg

20140516-090654.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>