Tårt-helg!

Min helg var otroligt härlig. Men full med tårta, haha. I lördags började jag dagen med tre timmars jobb (en lagom stund, en lördag :-)) och därefter åkte jag hem och gjorde mig redo för eftermiddagens och kvällens kalas. Min gammelmoster firade 70 år, och hade huset fullt med gäster, tårtor och god mat :-).

I söndags fyllde pappa år, så jag åkte hem redan på morgonen för att vara med på födelsedagsfrukosten. Sedan blev det fantastsik god lunch, grillad entrecote, och ytterligare lite tårta. Och så hade vi besök av min moster, faster, farbror + sambo och storebror + sambo, så huset fullt även hos mamma och pappa.

puss/e

20140521-100429-36269667.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>